Pukeutuminen

Pukeutuminen

Tarvitsetko uuden takin vai haluaisitko löytää itsellesi jotain muuta uutta? Olipa mielessäsi selkeä tarve tai etsit yllättävää piristystä, piipahda lähimpään myymäläämme. Meiltä löydät kaikki pukeutumisen tarpeet itsellesi ja perheellesi.

Myymälämme elävät sesonkien mukana. Kesällä asiakkaamme löytävät myymälöistämme itselleen kevyttä puettavaa niin työpaikalle, rannalle, festareille kuin kesämökillekin. Talvella rekit täyttyvät villan ja topan lämmöstä, jotta voit nauttia olostasi säistä riippumatta!

Herkuttele vaikka joka päivä

Asusteet luovat persoonallisuutta tyyliin ja vaihtamalla niitä voit uudistaa asukokonaisuutesi ilmeen. Kiinnostavat yksityiskohdat kuten korut, kellot, hatut ja huivit piristävät lempipaitaasi saaden sen näyttämään aivan toisenlaiselta. Myymälöidemme valikoimasta löydät pukeutumisen herkut juhlaan ja vapaa-aikaan pikkurahalla!

Fidan vaatevalikoimasta löydät aina trendikkäitä uutuuksia ja klassisen tyylin helmiä. Etsitpä Leviksiä, ajatonta trenssiä, nahkatakkia, niin Fida on hyvä valinta sinulle. Fida secondhand-liikkeiden kautta yli miljoona vaatetta vuodessa löytää uuden onnellisen omistajan!

Kun sinun tai perheenjäsenesi vaatekaappi kaipaa täydennystä, suuntaa lähimpään Fida secondhand -myymälään katsomaan löytyisikö etsimäsi!

Löydä lähin myymäläsi!

Ei ihan mutta melkein?

Tuunaa second hand -löytösi näillä yksinkertaisilla ohjeilla.

Katso ohjeet!