Valloittavia löytöjä koko perheen tarpeisiin

Tee lapsille edulliset vaatelöydöt, inspiroidu uusista harrastusvälineistä ja hemmottele itseäsi uusilla asusteilla. Kaikki vaivattomasti ja edullisesti Fidalta secondhandin kattavasta myymäläverkostosta!

Fida secondhand-liikkeet tarjoavat kävijöilleen monipuolisen ja kattavan valikoiman secondhand-löytöjä koko perheen tarpeisiin vuodenaikojen mukaan.

Valikoimastamme löydät aina kauteen sopivat vaatteet, harrastusvälineet, sekä muita ajattomia ja uniikkeja löytöjä. Myymälämme ovat siistejä ja avaria, joten meillä on helppo asioida.

Talveksi toppaa ja välineet harrastamiseen

Vuodenaikojen vaihtelut vaativat paljon lapsiperheen varustukselta, jonka lisäksi lastenvaatteet jäävät pieniksi yllättävän nopeasti. Tekemällä lastenvaateostokset Fidalla rahaa jää myös muihin hankintoihin.

Lajittelemme vaatteet naisten-, miesten- ja lastenvaatteisiin värien mukaan, joten valikoimastamme on helppo ja hauska löytää oman maun mukaiset vaatteet.

Vastaanotamme ympäri vuoden erilaisia harrastusvälineitä, jotka tuomme myyntiin sesonkien mukaan – Kannattaa siis piipahtaa lähimmässä myymälässäsi katsomassa, löytyisikö harrastusvälineet meiltä talven hauskimpiin hetkiin.

Kodikkuutta sisustukseen

Syksy ja talvi ovat kotoilun aikaa. Sisusta kotisi talven tunnelmaan edullisesti secondhand-löydöillä. Myymälöidemme valikoima vaihtuu päivittäin ja laaja valikoimamme ilahduttaa kävijöitämme kerta toisensa jälkeen. Inspiroidu Fidan helpoilla DIY-vinkeillä ja tuunaa löytösi juuri sinulle sopivaksi!

Fida tekee hyvää jokaisella käynnillä

Fida secondhand-myymälöiden tuotto käytetään Fida Internationalin tekemään työhön. Fida on suomalainen avustus-, lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö. Fida tekee työtä, jotta jokaisella ihmisellä olisi toivo ja tulevaisuus.

Löydä lähin myymäläsi >>>